• wordpress WebSupport
  21
  dec.

  De ce să alegi WordPress pentru website-ul tău?

  Simplu în utilizare, generos în facilităţi, sigur în exploatare şi foarte de încredere. Milioanele de siteuri care rulează deja WordPress constituie mărturii vibrante ale succesului acestei platforme.

  Software open-source: este gratuit indiferent de scopul pentru care este utilizat. Nu există nici o companie care să deţină copyright-ul pentru codul sursă, codul aparţine comunităţii.

  Platformă scalabilă: Îl poţi folosi atât pentru un blog personal cât şi pentru site-ul unei mari companii.

  Platforma momentului: În 2011 platforma WordPress făcea să funcţioneze 14.7% dintre siteurile clasate în topul primelor 1 milion de websiteuri ale lumii. Acelaşi studiu arată că la fiecare 100 de domenii nou activate, 22 rulează WordPress. Nu va trebui să investeşti în trainingul angajaţilor. Fie că vorbim de webeditori, webmasteri sau webdesigneri, vei găsi întotdeauna profesionişti experimentaţi în lucrul cu/pe platforma WordPress.

  Interfaţă de administrare ultra-prietenoasă: şi un copil de 6 ani poate învaţă să lucreze cu WordPress-ul.

  Comunitate activă: Un avantaj enorm este suportul pe care îl poţi primi din partea comunităţii. Vei găsi foarte uşor atât sfaturi cât şi sprijin.

  Template-uri la discreţie: WordPress foloseşte templateuri care pot fi schimbate foarte uşor între ele printr-un singur click. Există mii de templateuri gratuite cât şi companii de webdesign care crează template-uri la cerere exact aşa cum îţi doreşti tu. Nu este nevoie de cunoştinţe de programare pentru a instala un template, un click … şi gata!

  Plugin-uri pentru orice nevoie: WordPress are deja integrate o serie de funcţionalităţi care trebui doar activate dar pe lângă acestea există mii de plugin-uri care pot fi instalate printr-un singur click. În acest moment numai pe website-ul wordpress.org sunt listate mai mult de 19,000 pluginuri.

  Prietenos cu motoarele de căutare: cu WordPress nu va mai trebui să te gândeşti la SEO, tot ce ţi-ai putea dori, este deja făcut şi integrat în WordPress.