05
apr.

Google testează un nou aspect de design pentru căutare!

Se pare că Google experimentează în prezent o versiune revizuită a aspectului Material Signature Design pentru serviciul său de motoare de căutare, așa cum a fost observat de utilizatorii Reddit.

Iată câteva screenshot-uri pentru a fi verificate pentru comparație. Primul este designul vechi, acesta din urmă fiind versiunea revăzută:

Veche
Noua

Spre deosebire de versiunea anterioară, noul format are frontiere mult mai definite și accentuează vizualizarea cutiei mai vechi. Rămâne neclar cât de răspândit este testul.

De la introducerea înapoi în 2014, Big G și-a actualizat treptat aplicația extinsă de aplicații cu Material Design.

Începând cu Căutarea, compania a adus în cele din urmă estetica pe YouTube și Chrome – atât browserul, cât și sistemul de operare.

Cu toate acestea, nu este obișnuit ca Google să corecteze desenele sale. Într-adevăr, anul trecut titanul de internet și-a actualizat liniile directoare de design material pentru a ajuta creativii să realizeze cea mai bună temă de culoare pentru produsele lor. De asemenea, a lansat acest instrument de culoare la îndemână, care vă ajută să puneți împreună modele de culoare incantatoare.